Ukens leserspørsmål

Anonym spør:
«Har du alltid den samme hårfrisyren?»

Svar:
Nei. Det har jeg ikke. Men dersom jeg har dårlig tid på morningen, noe jeg alltid har, er det absolutt lettest for meg å slenge håret rundt krølljernet, dra det bakover og løpe ut døren. Har jeg god tid, rekker jeg som oftest å lage en og annen frisyre, men husk at såpass langt hår som jeg har, er vanskelig å håndtere.

Bla litt i bloggen, så ser du mye forskjellig 🙂

Også pleier jeg å variere med sideskillen, som i collagen til «ukens leserspørsmål» over her.

Jeg har ikke extensions, men bruker clips. Det er forferdelig deilig å kunne ta de av seg før det er leggetid, og slippe å ha de på for eksempel på trening eller på en slaskete dag.

Jeg blander hår fra Saras og Butterfly. Fargene jeg bruker er 24/102 og 613.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *