Vi er over 50 prosent!

Hurra for dere skjønne lesere 😀 

Nå er vi over 50 prosent med innsamlingen til Haiti, og det er kjempebra! Selv om jeg skulle ønske flere enn 12 av dere hadde gitt, så skal jeg være tålmodig litt til. Trykk her dersom du vil bidra.  
——————————————————————
Ellers har jeg ikke vært på trening denne morningen. Lars-Kristian drar til Spania i morgen tiiiidlig, så jeg synes det er best å nyte morgenkvisten i hans armer, før jeg blir overlatt til meg selv. 
I dag var jeg i pyntehumør: 
Fant skjørtet på H&M i går. Skal ta noen bedre bilder senere, når mesterfotografen er hjemme. 
Her ser dere forresten hvor svai jeg er! 
Blusen er jeg forelsket i. Den er så romantisk, og helt skjønn å ha på seg! 
349,- på H&M
Studio 5 var forresten kjempespennende, med fantastiske programledere. Haha. Dere kan glede dere! Temaet for programmet var litt. . annerledes. Jeg mener, det er ikke hver dag jeg snakker om sex. Det er litt for privat å skrive om det her synes jeg. 
Det kommer neste uke – mandag, tirsdag eller onsdag. Jeg skal si ifra nærmere 😀 
Blir litt skummelt å se seg selv på TV. 
Det er alltid ekkelt. 
Håper jeg klarte meg bra. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *