Ukens leserspørsmål

_FF_inleggHeaders__0003_c-1-1
Anne spør:
«hva slags sminke bruker du?»
Svar:
jeg bruker forskjellige merker. Derfor har jeg laget en liten oversikt til dere – over hva jeg bruker til hverdags og hva jeg bruker til fest.

Foundation fra Max Factor: denne har jeg brukt i flere år nå, og klarer rett og slett ikke å finne en erstatter. Den er rett og slett elskbar, og perfekt til min hud. Sitter som et skudd hele dagen. Fåes hos bla. Vita, H&M og Cubus.

Terracottapudder fra Guerlain: har jeg brukt i snart to år. Deilig konsistens, tilfører fukt, og sitter ganske lenge. I hvert fal hele arbeidsdagen.
Brynfarge fra Smashbox: fantastisk produkt med pigment og voks. Et musthave til mine bryn. Jeg har skrevet om dette før, se her for nærmere guide.

Kajal fra Barry M: endelig har jeg funnet en erstatter for min tidligere, trofaste kajal – som jeg ikke husket hvor var fra. Denne er i hvertfall like god, myk og uproblemtaisk å påføre. Kan kjøpes hos Coverbrands.
Concealer fra the Balm: er byttet ut med mineralconcealeren jeg tidligere brukte. Jeg er mye mer fornøyd med denne, da den også fungerer som en nattkrem til øyne i eldringsprossesen. Yes! Den virker nemlig mens du sover. Inneholder vitamin A,C,D, olje fra soyabønner, samt pleiende ingredienser som forebygger rynker og reduserer mørke ringer.
Love it! Kjøpes også hos Coverbrands.
Anti-Shine fra the Balm: som jeg påfører over pudderet. Dette er transparent, så det er altså ingen farge på det. Inneholder oljeabsorberende partikler som fjerner skinnende hud, og etterlater en matt finish. Kan kjøpes hos Coverbrands.
Mary-Lou Manizer: Nok et produkt fra the Balm som kan kjøpes hos Coverbrands. Fungerer som highlighter, øyeskygge og shimmer, men jeg foretrekker å bruke det på kinnbein eller over øyeskyggen. Kan også brukes på kragebein.
Øyenskygge, shady lady palette: av denne foretrekker jeg å bruke nr. 1 & nr. 2. I hvert fall til hverdags. Til fest liker jeg å eksperimentere mer med skyggene, men har til gode å prøve ut alle. Dette skal jeg holde dere oppdatert på 😀
Bruker også en mattere skygge fra Isadora som basis (denne er lys), men den fant jeg dessverre ingen bilder av. Denne fantastiske pargepaletten kan kjøpes hos Coverbrands.
Sort mascara: fikk ikke plass, se under
Artificial light fra Smashbox: vet ikke om jeg har fortalt dere om dette produktet før? Tror kanskje jeg har glemt det (fy meg). Uansett. Jeg ble presentert for dette vidunderet i oktober en gang. Dette er rett og slett helt fantastisk! Litt voldsomt til hverdags, men perfekt til partytrynet. Tilfører en helt sinnsyk glød, og kan brukes på kinnbein, i foundation eller i bodylotion. Jeg bruker den som highlight på kinnbein.
Lashes: YES! Et must når det er fest.
Dazzle Dust fra Barry M: bruker jeg i globallinjen når jeg skal pynte meg. Kjempefin til  å bruke på kinnbeina også, men det trengs ikke når jeg bruker Artificial Light. Dazzle Dust får du kjøpt her.
Sort Mascara, build up extra volume fra Isadora: et must som øynene mine har vært avhengig av i flere år. Ingen over, ingen ved siden. Fantastisk børste og effekt. Denne får du kjøpt i Vitabutikker, H&M eller Cubus.
Smashbox PhotoFinish Primer: har jeg skrevet om tidligere, blant annet her. Brukes før du legger foundation. Den fungerer som et slags silkeslør for huden din, og legger seg i porer, fine linjer og arr. PhotoFinish er utviklet for å ta nærbilder, og for at du skal slippe å retusjere bildene etterpå. Sitter som et skudd på huden. Fantastisk produkt. Kan kjøpes her.

Så. There you have it! Shit. Det virker så mye når jeg lister det opp på denne måten.
Vel.
Håper noen fikk svarene de var ute etter 😀

1 kommentar

  1. Karoline

    Bare så du vet det Caroline så fungerer ingen av linkene til tidligere poster du har lagt ut.Jeg snoker litt i sminke tips arkivet ditt etter anbealinge rpå ting jeg trenger skjønner du 🙂 Og la merke til det her, og i den posten som egenltig er enn opplinking til alle postene du hadde om bryllupsminke, del !, del ii, del ii osv.. Ingen av de linkene funker heller.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *