Spontanlørdag!

Vi hadde en kjempedeilig kjærestelørdag, med levende lys, rødvin og altfor masse mat. 
Ny fonduegryte – er den ikke søt? Utrolig hyggelig og sosialt 😀 
Så ble vi plutselig dratt med ut av noen venner. 
Grünerløkka? Hva har man på seg der?!? 
Jeg fant frem et helsort antrekk, og hev på meg løsvippene. Jeg er så dårlig på spontanfesting. Siden jeg er et listemenneske, er det vel kanskje naturlig at jeg liker å planlegge ting også? Men jeg elsker spontanhelger likevel. 
Hmm. Sko? Ingen vil jo være med på bildene mine :O Her har vi forresten byttet ut speilrefleks med digitalkamera. Forskjellen er jo helt drøy! 
Det ble en skikkelig brun pub-til-brun pub-runde. Olliver balanserer pilsen på hodet. Haha 😀 
Også GIKK hjem fra Karl-Johan. Vi endte nemlig opp der. Og ja. Jeg hadde på meg dette: 
Ikke spør hvorfor jeg gliser sånn. Jeg holdt faktsik på å fryse i hjel. . 
Varm kakao – my best friend on a cold winter night. 
Haha, strømpene har revnet. . 
Nå har jeg forresten funnet ut at jeg må lære meg å like øl. Det er helt sykt hvor utenfor jeg føler meg når jeg ikke drikker det. Men jeg klarer bare ikke. Vin smaker titusen ganger bedre. Pilsen gir meg bare fjortisflashback :O Pluss at jeg føler meg som en skikkelig mann. 
Nå skal jeg drikke opp denne her, før jeg drar på trening 
Pssst.: i dag har vi forresten vært forlovet i 1 år 😀 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *