Motivation?

Føler du at du noen ganger mangler motivasjon til å trene?

Finn deg et mål du kan strekke deg mot!
Min motivasjon er at jeg ønsker å føle meg vel både i klær og på stranda, samtidig som jeg ønsker et langt, og sporty liv. Jeg vil være dama som fortsatt løper når hun er 60, og som drar i gang aerobic på gamlehjemmet.
Da gjelder det å holde formen oppe.
Selv har jeg ikke opplevd mangel på motivasjon helt enda. Jeg tenker alltid at man lever det livet man ønsker å leve. Og man tar seg tid, selv om det kanskje ikke alltid finnes tid.
Uansett finner jeg vanvittig mye motivasjon i denne snutten fra Victoria’s Secret Fashion Show 2009. Den biten hvor de konkurransesultne englene trimmer, er uten tvil min favorittdel av showet – 2:30 ut i filmen. Oooh, the effort:

Don’t you agree?

Til ettertanke: Jeg vil bare få sagt at jeg ikke trener for å bli tynnere. Jeg ønsker ikke å bli tynnere. Jeg ønsker å holde meg akkurat som jeg er, og trener for å holde formen. Husk også at det ikke finnes en idealkropp, i og med at alle har forskjellig syn på hva som er pent / attraktivt / passelig – INGEN kan argumentere på akkurat det.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *