Caroline tipser!

FF_inleggHeaders__0001_C tipsar-1-1


Jeg har fått en del spørsmål om hvordan jeg forholder meg til elektrisk hår. Jeg har faktisk aldri hatt store problemer med akkurat det, og det tror jeg at jeg kan takke Coconut Oil Har Shine for. Dette produktet fikk jeg i bursdagsgave for snart 2 år siden, og jeg har vært avhengig siden.
Har du litt elektrisitet i håret, anbefaler jeg at du tilfører litt  fra denne voksen i tørt hår. Ikke overdriv, da kan håret fort virke fett.
Du kan kjøpe Coconut Oil Hair Shine på The Body Shop. Husk at den ikke skal spises selv om den lukter helt herlig!
Jeg får også spørsmål om huden min ofte. En selvfølge er jo gode gener, hudpleie, masse vann og riktig kosthold. Men det finnes også fantastisk sminke som kan være prikken over i’en.
Har du normal hud, som meg, er du sikkert kjent med at du til tider kan bli litt blank i pannen utover dagen. Eller i t-sonen om du vil. For å unngå dette, bruker jeg et produkt fra the Balm, over make-upen.
Produktet heter Sexy Mama og har utrolig bra effekt. Dette pudderet inneholder oljeabsorberende partikler, som fjerner skinnende / fet hud, og etterlater en matt finish. Du trenger ikke å velge farge på pudderet, siden det er transparent. Dermed vil det heller ikke synes over make-upen din.
the Balm – Sexy Mama kan du kjøpe hos Coverbrands.no.
Fantastisk, eller hva? 😀
————————————————
Litt til ettertanke: Det siste jeg ønsker, er å reklamere for noe. Jeg ønsker på ingen måte å lure noen til å kjøpe dårlige produkter.
Det stemmer at mange av oss som blogger mottar ting, men vi velger selv om vi ønsker å skrive om det.
Det gjør i hvert fall jeg.

Det kunne aldri falle meg inn å skrive om noe bare fordi jeg må, eller fordi noen har gitt meg beskjed om det.
Dersom jeg mottar noe, tester jeg produktet nøye først. Liker jeg det og starter å bruke det selv, DA skriver jeg om det. Liker jeg det ikke, lar jeg være å skrive om det.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *