Ms. Unperfect

Jeg har ikke vært noe flink denne uken. Og det er bare fordi jeg ikke startet med treningen på mandag. Jeg får trent fem ganger. Det er ikke det. Men når det først blir kluss, blir det kluss i hele systemet. 

For å få til fem dager nå, må jeg ta det rolig i kveld. Stå opp tidlig i morgen og være på SATS klokken ni. Jeg har nemlig time for å prøve ut potensielle bryllupsfrisyrer i morgen klokken tolv. HURRA 😀 
Jeg skal nok klare det. Å stå opp altfor tidlig altså. 
I tillegg har jeg ikke fått forbedret bokormen i meg. Jeg har ikke hatt tid til å lese noe denne uken. Har hatt så innmari mange andre baller og ballonger i luften. Jeg tenker jeg får gjort opp for dårlig lesing på søndag. Da har jeg ingenting annet å gjøre enn å trene og dra på reisemesse. Som jeg gleder meg til 😀 
Følte meg litt rocka i dag. All black. Og ja. Dette var det beste bildet jeg rakk å ta tidligere. Det blir nok bedre når fotografen er tilbake 😉 
Tightsen er faktisk fra Gina Tricot. 
—————————————
Ellers har jeg vært et prakteksemplar av meg selv. Når det gjelder nyttårsforsetter. Så alt i alt bør jeg være fornøyd. Men neste uke skal jeg være flinkere. Og da er det dags for 6-dager-i-uken igjen. Uææ. 
Vel. Nok angstpjatt fra meg. Neste innlegg skal bare være fryd. Lover. 
—————————————
Jeg skal forresten reise kollektivt senere, siden Lasse er der allerede. Blæh. 
Tror forresten det blir hvit blondekjole i kveld. Litt usikker. 
It's a mess
Vi sees senere 😀 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *