TIDENES FUNN!!

Nå er jeg overhappy! 

Jeg er forferdelig kresen når det gjelder sminke. Finner jeg et produkt jeg er fornøyd med, er trynet mitt som oftest stuck med dette resten av livet. 
Jeg tror jeg kjøpte denne da jeg var femten. Det vil si at den har bodd hos meg i snart åtte år: 
Den har vært fryktelig trofast, og verdens beste kajal. Men som du sikkert skjønner, så duger den ikke noe særlig lenger. Alt jeg husker er at den var utroooolig lang, og befant seg på en flyplass. Det er umulig å se hvilket merke dette er, siden den lider av flass. 
Uansett. Saken er i hvert fall at jeg endelig har funnet meg en ny, verdig følgesvenn. 
Denne: 
Hurra for Barry M! Denne er virkelig god. Og det har tatt med noen år å finne den. Nå har jeg bare fått prøvd den ut til daglig bruk, så jeg gleder meg til middagsmake-upen i morgen. Da skal den få kjørt seg!

Den finnes på coverbrands.no, nærmere bestemt HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *