I dag er det bryllupsplanlegging!

Og jeg lover at bridezilla ikke har våknet ennå. Faktisk, så tror jeg ikke at hun kommer til å våkne i det hele tatt. Jeg slår meg ikke vrang, selv om jeg er et vrak innvendig. Du skulle bare visst hvor utrolig god jeg er til å holde fasaden. I hvert fall når jeg innerst inne vet at jeg har stålkontroll. 

Brudepikene mine kommer til meg i dag 😀 Det er på tide at vi finner kjole til dem. Jeg mener, det er jo ikke noe vits i å fremprovosere bridezilla? Vi skal se på stoffprøver, planlegge og sladre. Jeg gleder meg 😀 
—————————————–
Ellers har jeg en tilståelse å komme med. 
Jeg gikk fullstendig mot meg selv i går. 
Kroppen min var så sliten etter seks-ganger-i-uken-treningen i forrige uke, at den måtte hvile litt ekstra. Og det er helt greit. Jeg fikk jo gjort så mye annet. Jeg startet treningen i dag tidlig i stedet. 
Jeg vet jo at jeg klarer å holde ut resten av uken uansett. Siden jeg er stålkvinnen og alt. 
Å! Vi har funnet bryllupsdestinasjon! Det var det absolutt viktigste på to-do-listen. Jeg er så lykkelig 😀  Forteller mer senere 😀 

1 kommentar

  1. That is an interesting point, it made me think a bit. Thank you for sparking my thinking cap. Oftentimes I get so much in a rut that I just feel like a record.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *