I går var jeg en slaskete slusk. .

. . så i dag må jeg nesten pynte meg litt igjen.

Det er så fort gjort å synke i inn i en dyp dvale av tykke sokker, varme sko og eskimolignende dunjakker, når gradestokken kryper og kryper nedover.

Jeg er som kjent en bitter fiende av Kong Vinter, så jeg kan ikke akkurat si at jeg er hoppende glad for at det var minus hundre grader i går. Likevel har jeg innsett at slaget er tapt for lenge siden. Så jeg må bare snurpe sammen polardressen, og tusle ut i vinteren.

Neste år skal jeg være forberedt. Jeg har nemlig bestilt sommer for hele 2010.

Jeg tror forresten Hugo Boss har arvet min allergi mot kulde. Han klarte ikke å gå mer enn ti meter av gangen i går. Stakar. Det er ikke greit å være liten. Labbene hans var helt forfrosset. Han er nok ikke noe fan av Kong Vinter han heller.

Her har vi kommet ca. 20 skritt på veien (ingen av disse husene er mamma og pappa sitt)

Tjueto skritt

Så ville han opp
Ronaldo er en tøffing, og holdt ut hele veien
UGGS er genialt. Funker like bra som tøfler. Her hjelper jeg forresten mamma med å være husmor


Yes. Vi liker tapas. Litt for godt.Hugo leker seg på teppet til mormor og morfar

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *