Ønsker alle en GOD JUL :D

Selv sitter jeg i godstolen med en halvfull julestrømpe, dyna godt rundt meg og Hugo i fanget. Jeg har akkurat slukt Snekker Andersen Og Julenissen sammen med lakris og sjokolade, og nå venter jeg spent på at 3 Nøtter Til Askepott skal begynne.
For den har jeg jo aldri sett før.

I mellomtiden må jeg nøye meg med en merkelig, dataanimert tegnefilm

Kaffe fra verdens beste kaffemaskin er et morgenmust

Hugogutten har fått hundegodtestang med fine julefarger av nissen

Ønsker alle skjønne lesere en herlig julemorgen 😀 Og en enda herligere julekveld!

Jeg skal prøve å få noen andre enn meg selv til å ta bilder i dag, så jeg også kan være med på noen:D

Juleklem fra Caroline

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *