Hektisk dag!

Huff.
Beklager dårlig med innlegg nå i førjulstiden. Men det er jo nettopp derfor. Det er jul, og mye å gjøre.

I dag gjennomførte vi nok en svett og deilig treningsøkt, før vi dro innover til byen på evig jakt etter silkebånd. Vi skal nemlig Ålesund rundt i kveld, med innbydelser. Og de mangler bare en siste finish.

Siden hjernen min har et bestemt silkebånd printet inn i barken, kan det være en umulig utfordring å finne det perfekte. Etter nesten fem timer i hver eneste hobby-og garnbutikk i byen, fant vi endelig noe som kunne ligne. Det er ikke perfekt, men det må bare duge akkurat nå.

Også fant jeg et par nydelig, tøffe pumps. Som er mine i skrivende stund.Dere skal få se innbydelsene straks julen er over! 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *