Fortsatt syk

Får bare håpe det ikke har gått til nyrene mine. Nyrebekkenbetennelse har jeg hatt. Det er så smertefullt. Men jeg tror jeg er ganske sikker på at dette bare er blærekatarr. Selv om dette også er mer pain enn vanlig.

Jeg tror jeg får igjen fordi jeg ikke klarer å holde meg i ro. Denne dagen er derfor dedikert til total relaxation. Total. Det betyr Caroline i sofakroken inntullet i syv ullpledd, beina opp under haken, føttene i tre par raggsokker, og en god bok mellom hendene.
—————————————————————————–
Vi fikk unnagjort litt julegaveshopping i går. Over halvparten gjenstår! Men. Vi har satt oss som mål å bli ferdig denne uken, og det skal vi klare! Det er faktisk ganske vanskelig å være effektiv, når du er på Sandvika Storsenter den 2. søndagen i advent.

Faktisk.

Det er da lov til å gjøre noen personlige innkjøp når det er jul også?
dsc02747

Me want. .

dsc02745

dsc02750

——————————————————————————

Da vi kom hjem, var det tide med en aldri så liten hundevask.

Hihi

dsc02755

Ronaldo er storfornøyd da han endelig er ferdigdusjet

dsc02771

Glade, rene brødre sovner fort. .

dsc02772

Sånn i tilfelle noen skulle lure, brukte vi selvfølgelig hundeshampoo.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *