Lys i enden av tunnelen?

Ti kaffekopper, to chai latte, femten liter vann og en negletime senere, føler jeg meg fortsatt ganske så ufresh. Faktisk. Lurer på om jeg klarer å løpe om noen timer?

Vel.

Det får tiden vise. Jeg nekter å la alkoholen vinne. Jeg akter å dra på trening uansett form. Tror jeg. Eller. SKal jeg være helt ærlig, så er det kanskje best å stå over. Sånn går det når du er ufornuftig! Men så er det jo heller ikke hver dag vi får storfint besøk fra Sverige!

Det gikk opp for meg først i dag, at jeg var den eneste jenta i gjengen i går. Men fy så hyggelig!

Gårsdagens
dsc02655

dsc02652

Haha 😀

dsc02666

Dette må da være de kjekkeste guttene i mils omkrets?

dsc02665

Litt girly glamour i all manndommen / elendigheten

dsc02675

Angstete nattmat ble inntatt lenge etter klokken 03.00

dsc02693

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *