På’n igjen!

Etter Londonturen ble det fire dager på rappen med trening. Deretter fulgte en deilig pause i går, med morgentrening igjen i dag:

svett, men lykkelig, en altfor tidlig morgen
dsc02644

er det ikke idyllisk? Minus regnet selvfølgelig.

dsc02641

Selv om jeg har lyst til å knuse mobilen min hver gang den ringer ulovlig tidlig, tilgir jeg den hver gang jeg har kommet til meg selv. Og til SATS. Det finnes da ikke noe bedre enn litt morgentrim! Jeg sitter alltid igjen med verdens beste samvittighet.

I tillegg går alt så mye lettere når jeg har klart å dra med meg verdens beste treningskamerat: Lars-Kristian. Jeg må innrømme at jeg gruer meg litt til Lillestrøm starter treningen igjen. Da blir det bare Caroline og mølla. Men. Det funker jo tross alt i lengden det også.

Nå må jeg på jobb 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *