Ingen overskrift passer inn her. .

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en kjempedeilig kveld, med nye venninner i Lillestrøm.

Det første som møter meg når jeg kommer hjem, er en masse kjeft fra noen av leserne mine. Til og med på mail.

Jeg synes ikke jeg fortjener dette. Selvfølgelig er jeg klar over at det finnes større problemer i verden enn hva en skal ha på seg. Men jeg tok en hverdagslig problemstilling og satte den på spissen.

Jeg trodde de fleste hadde forstått at jeg noen ganger skriver på denne måten? Jeg liker å sette ting litt på spissen.

Dette er en dagligdags «problemstilling» for mange jenter. Og selvsagt er det helt tullete. De fleste av oss drukner jo i klær. Det er nettopp det som er poenget mitt. Det er håpløst, men vil alltid være sånn.

Det at jeg skriver et slikt innlegg betyr ikke at jeg ikke bryr meg om miljøet, forferdelig skjebner eller den tredje verden.

Og nei. Jeg skriver ikke dette for å sutre eller klage. Bare for å forklare meg.

– C

2 kommentarer

  1. hey, nice blog…really like it and added to bookmarks. keep up with good work

  2. Delighted i notice this amazing site, will be sure to take a note of it so i can visit frequently.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *