A Girl And All Her Problems. .

Det er vel ingen hemmelighet at jenter kan kjøpe klær i øst og vest, men likevel aldri ha noe å ha på seg?

Jeg har skapet proppfullt av kjoler i alle former og fasonger. Jeans i alle slags vasker. Tights i alle regnbuens farger. Høye sko, flate sko, boots, wedges. Gensere. Singletter.
Men.
Jeg har aldri noe å ha på meg? Jeg kan stå i skapet mitt hver kveld, og lete febrilsk etter noe jeg ikke har. Eller noe jeg har, som jeg ikke lenger vet hvor er. Hver dag er en kamp mot butikkfristelsene. Senest i går hastet jeg innom butikkene etter trening, fordi jeg ikke ante hva jeg skulle ha på meg i dag. Jeg fant selvsagt ingenting. Det finnes jo ikke mer å kjøpe! Og jeg har akkurat vært i London. Shoppet som en gal.

Er det mulig?

Kjolehjørnet anno juni 2009. Nå kan du jo se for deg at antallet er mer enn fordoblet. .
41754331246391544606n400

Jeg river meg i håret ved tanken på at vi nå går inn i julebordsesongen. Høytiden hvor kjoler kreves til en hver anledning. Ja. Jeg er klar over at jeg drukner i kjoler, og at jeg i løpet av tre uker har gått til innkjøp av seks nye. Men. Jeg må jo ha noen i reserve? Nei. Jeg må ikke det. Men jeg må det likevel. Huff. Jeg må lære meg at det er okey å bruke en kjole mer enn en gang. . Det er faktisk bare en kjole jeg har brukt to ganger – min paljettfavoritt.

Uansett.

Her er noen godbiter jeg siklet på i går kveld

dress
De nederste kjolene er fra Sherri Hill. Knallrosa kjole fra Notte by Marchesa. Sort kjole med åpen rygg, og paljetter fra Jones + Jones.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *