Jeg gleder meg til jul!

Som en liten unge. Enda jeg vet det ikke ligger harde pakker under treet. Enda jeg vet at Julenissen ikke kommer.

Da jeg var liten var det dette julen dreide seg om. Dukker og barbiehus innpakket i det fineste silkepapiret. Så mye riskrem jeg orket, og så mange tegnefilmer jeg fikk lov å se i løpet av en dag.

Nå er det litt annerledes. Julen dreier seg om familie og venner. Om å gi. Å glede noen. I tillegg er det ekstra stas å ha en leilighet å pynte opp i. Spesielt når samboeren ikke bryr seg om å ha en eneste finger med i spillet. HURRA.

2
Jeg tenker å vente med pyntingen frem til desember. Men det er jo likevel lov å drømme seg bort i alt det fine som allerede finnes i butikkene! Ellos.no har utrolig mye vakker pynt i år. Lurer på om jeg klarer å holde meg fra å gå bananas på nett. .

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *