Blue Monday

Neida. Det er en kjempedeilig tanke at jeg etter en ukes ferie, har en jobb å vende tilbake til. Det skal faktisk bli godt å komme i vante gjenge igjen – som det så fint heter. Bytte ut late morninger og søvn til klokken ett, med hektiske hverdager og søvn til klokken fem.
Neida.
Jeg skal ikke være negativ. Men det å vende tilbake til virkeligheten igjen etter ferie, kan til tider være en aldri så liten reality check.
—————————————————————–
Jeg har forresten planer om å bruke denne uken til å blåse liv i mine store planer for desember. Jeg har tusenvis av dem denne julen. Førjulstiden 2009 skal bli hyggeligere enn noen gang. Om det faktisk er mulig.

Det hele startet i natt. Jeg drømte at jeg og Lars-Kristian vant den årlige pepperkakehuskonkurransen. Som faktisk er på høy tid, siden vi presterer best år etter år.

Bare sjekk ut vår lekre kreasjon fra i fjor, noen bedre?
cimg2732

superparet in action

cimg2700

Kim er storfornøyd med seier. Not this year!!

cimg2692

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *