Dersom du ikke allerede har spist, anbefaler jeg å lage Kylling Cordon Bleu i kveld.
Dette trenger du:

- Kyllingfilet
- Skinke
- Cordon Bleu ost – blåmuggost
- Hyssing
- Kavring
- Fransk dressing
- Tomat
- Løk
- Eventuelt en saus med lite smak
Slik gjør du:
Lag en slags lomme i kyllingen, og legg inn skiver med ost og skinke. Knyt sammen med hyssing på midten.
Vi glemte kavring akkurat denne gangen, men jeg anbefaler også at du ruller kyllingen i kavring. Deretter bruner du den lett i panna, ca. 15 sekunder på hver side.
Nå skal kyllingen inn i ovnen på 180 grader i ca. 13 – 15 minutter.
I mellomtiden kan du lage salaten.
Skjær opp tomat og løk. Bland dressingposene ut med olje og vann, og hell dette over salaten.
Dersom du er fan av karbo, skal det være godt med pasta eller ris ved siden av.
Bon Appetit!