Perfekt start på ny uke!

Denne mandagen startet halv seks. Nå har jeg vært på trening, og er klar for en ny uke på jobb. Jeg elsker at mandager har en perfekt start – da må jo resten av uken gå feilfritt. Håper jeg.

Frokost etter treningsøkten – kaffe & Cottage Cheese med syltetøy
dsc02320

Ellers brukte jeg store deler av gårsdagen til å finne ut av hvorfor i H****TE jeg gikk rundt med stempel fra London plantet midt på håndleddet?!?!?

Som de fleste vet, er London et utested for de som heller litt mot det samme kjønn. Sikkert et kjempebra tiltak.
Men.
Jeg er jo hetero?!? Etter å ha tømt kraniet for alle mulige, tenkelige løsninger, har jeg kommet frem til at dette var et resultat av en ny, mannlig venn jeg fikk på vei hjem. Av den homofile typen. Jeg hadde mistet nøkler, mobil og Lars-Kristian, og synes sikkert London var et helt logisk sted å dra i nuet. Vel. Det blir med denne ene gangen.

Hele lørdagen er som en grøt av oransje, blått og enda mer blått. Drinker i alle farger og smaker. For ikke å snakke om Sambuca i altfor store mengder. Som jeg forresten hilste på i hele går.
Grøss.
Tømmermennene har ikke forlatt hjernebarken ennå. Jeg merker at de fortsatt er på jobb. Ikke at de ikke gjorde sitt i går. Tømmermenn skal ikke jobbe på søndager!! Ingen skal jobbe på søndager.
Er det nå jeg skal si aldri mer?

Kvelden startet med en kjempehyggelig middag, i enda hyggeligere selskap
dsc02294

Trenger jeg si noe som helst?

dsc02299

dsc02308

I had my new shoes on!

dsc02292

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *