Herlige lørdag!

Jeg akkurat kjørt kjæresten halvveis til trening. Nå sitter jeg i godstolen med en trippel espresso, og nyter den nyeste utgaven av Costume, før jeg skal på trening. Jeg elsker Costume! Det er så mye god mote der! De er utrolig flinke til å blande catwalk og virkelighet! Costume er det magasinet jeg får mest inspirasjon fra. Uten tvil.

.. og det ser ikke ut til at jeg er alene om å mene det

dsc02233

Hugogutten har tatt lærdom av matmor i over tre år nå, og elsker skyhøyt fottøy like høyt som undertegnede. Ser du hvor avslappet han sitter?
——————————————————————————
I går hadde vi besøk av Espen og Linn. Det var kjempekoselig – spesielt fordi vi grisebanket dem i Brainstorm.
Kjæresteparet tenker så det knaker
dsc02223

Haha! Lars-Kristian med kontrollbrillene

dsc02221

Ja! Sa jeg at vi vant?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *