Boys will be boys!

Jeg skjønte fint lite da lukten av grønnsåpe, ajax, og andre skuremidler møtte meg i døren etter jobb i går. Da jeg fant Lars-Kristian på gulvet, med gule gummihansker, gnikkende på alle fire, var jeg sikker på at det hadde klikket for meg. Eller han.

Jeg så vel syner? Har det skjedd noe? Går verden under?

Ikke nok med at han hadde vasket leiligheten. Han hadde også vasket alt i leilighet. Bord, benker, kopper, kar. Klær, kluter, hundesenger. ALT! I tillegg hadde han laget middag. Alt fordi han hadde lyst til å glede meg.

Men. Jeg var ikke så sikker. Det er alltid en baktanke. Og denne gangen var intet unntak. 

Da han fortalte meg at FM (Football Manager 10) lanseres i dag, skjønte jeg hele tegninga. Det betyr at jeg i tiden fremover kommer til å finne Lars-Kristian klistret til dataskjermen, siklende over tastaturet, til alle døgnets tider.

For som alle vet, eller burde vite: FM er ikke et spill. Det er en livsstil (quote Lars-Kristian)

Haha. Jeg dør av latter. Men det er helt i orden. Det er jo ganske søtt at han  fra i dag av, er manager i sitt eget, lille univers.

Og enda søtere er det at han vasker hele leiligheten, for å ikke få dårlig samvittighet for de kommende ukene foran skjermen.

Gutter er gutter.

footballmanager2010box

Når kommer egentlig Shopping Manager?

1 kommentar

  1. Hahahaha, shopping manager! Det hadde vært glimrende!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *