Yes! I Did It!

Jeg var på basicshopping! Og det tok meg nøyaktig ti minutter. Minus den lange køen. Noen bedre?

Nå skal det faktisk nevnes at jeg følte meg som en diabetiker i en sukkersjappe. SÅ mange andre fristelser! Fysj. Derfor sprakk jeg. Og belønnet basicshoppingen min med denne karamellen av et skjørt da jeg kom hjem

uten navn

Ellers var jeg flink pike og trente ganske hardt i går. Men. Nå er jeg fanget i den onde sirkelen igjen.

Kveldstrening.

Hvordan i alle dager skal jeg komme inn i altfor-tidlig-på-morgen-treningsrutinene mine igjen? Noen forslag? Jeg MÅ på rett spor igjen. Takler ikke kveldstreningen. Altfor mye energi når jeg egentlig burde drømme vakre drømmer. Istedet ligger jeg og stirrer i taket med altfor høy puls på grensen til mareritt. Æsj.

Ha en strålende dag! Nå må jeg løpe.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *