ENDELIG!

Nå skal jeg yogatisere igjen.

Jeg skal på yoga!

Men først skal jeg løpe i 45 minutter. Jeg mener. Du blir ikke akkurat utslitt av pusteøvelser, hunden, barnet og krigeren. Og jeg liker å svette litt. Men jeg elsker yoga likevel. Det gir meg en indre ro som ikke kan beskrives.

Jeg håper å få med meg den stive kjæresten min, men jeg tror ikke det er håp. Han var kjempeflink en periode. Innrømmet til og med at han likte det. Men. Nå har det stoppet helt opp. Æsj. Han som begynte å bli så myk! True story.

yoga
Er ikke dette verdens søteste yogamatte? Jeg ønsker meg den til jul (Lars-Kristian?) Den finnes på gaiam.com. Etuiet finner du på lululemon.com

Nå må jeg løpe! Rett etter middag.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *