Simple monday

Ja. Mandager er jeg alltid så sløv.

Etter en helg med pynt og fjas, føler jeg det er på tide med en litt mer avslappet stil. Som i dag:

dsc02129
dsc02126

Ellers har jeg bare vært på jobb, og gått en deilig tur med guttene mine. Er ikke jeg heldig som har tre gutter?!?

Nå sitter jeg og ser på fantastiske kjoler på nettet. Jeg har startet jakten på den perfekte nyttårskjolen allerede. Det er så greit å være ute i god tid! Har dere forresten lagt merke til at det er evigheter siden jeg har snakket om bryllup? Jeg tror det er fordi det aller meste er i boks *bank i bordet* Ja. Vi har jo bestilt tur til London igjen. Så designeren kan begynne å sy kjolen min. Æ 😀

Oh. Forresten! I dag er det 8 måneder igjen. Er det ikke drøyt? Tiden flyr!! Dere kan nok vente dere litt bryllupsprat snart igjen.

Om et par timer blir det trening. Så er det natta. Også skal jeg absolutt trene altfor tidlig i morgen. Tror jeg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *