Ukens spørsmål

41754351255085060125

Lise spør:
«Hei Caroline! Jeg lurer på hva slags hudprodukter du bruker? Du har jo så fantastisk fin hud 🙂 Jeg liker bloggen din kjempegodt og lærer mye av deg!»

For det  første, tusen takk! Det er alltid hyggelig å høre noe positivt.

Så til svaret på spørsmålet ditt. Jeg er veldig opptatt av å ta vare på huden min. Heldigvis har jeg aldri hatt noen problemhud, og produkter har egentig aldri vært et must for meg. Helt til de siste årene. Vi skal jo alle bli gamle en gang, og da er det veldig greit å eldes med stil. I egen hud, uten operasjoner, botox og restylane. Daglig rens og fuktighet til huden er veldig viktig. Samtidig er det viktig å bruke produkter med mye vitaminer, som virker oppstrammende, og som i tillegg jobber med å forhindre dannelse av rynker og fine linjer.

Det siste året har jeg derfor begynt å bruke hudproduktene til Mary Kay. Nå er jeg avhengig. Totalt avhengig. Jeg er så fornøyd med produktene, at jeg til og med har startet å jobbe som hudpleiekonsulent. Og det er kjempespennende.

Dette bruker jeg til huden min – morgen & kveld – hver eneste dag. Og nei. Det tar meg ikke mer enn et par minutter ekstra. Dessuten har huden min blitt myk som en babyrumpe, i tillegg til at make-up grunnlaget er fantastisk.

dsc02120

Ønsker du Mary Kay produkter? Da kan du gjerne bestille fra min personlige hjemmeside (trykk på linken)

Pssst.
I 2008 var Mary Kay det bestselgende merket på markedet, både i Norge og Sverige. Produktene er IKKE testet på dyr.
——————————————————–
Disse produktene bruker jeg:
1. Oil-Free Eye Makeup Remover
2. TimeWise 3-1 Cleanser
3. TimeWise Age-Fighting Moisturizer
4. TimeWise Day Solution
5. TimeWise Night Solution
6. Intense Moisturizing Cream
7. TimeWise Age-Fighting Eye Cream
8. Mary Kay Medium Coverage Foundation

En gang i uken bruker jeg også:
1. TimeWise Microdermabrasion Set
2. Lip Mask & Lip Balm (Satin Lips Set)
3. Satin Hands Pampering Set

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *