Caroline tipser!

tips


Tenk på alle de positive tingene & tankene rundt vinteren

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb (og en liten handletur innom Zara), og. . . JEG FRYSER!!!

Derfor tenkte jeg at tiden var inne for å fokusere på de positive tingene med vinteren. Jeg trenger motivasjon for å ikke synke inn i dyp depresjon, for deretter å gå i dvale under nærmeste ullpledd.

MIN INSPIRASJON & HOLD-MOTET-OPPE-LISTE

JUL
– uten tvil nummer én på min liste. Ingen over, ingen ved siden. Jula er det koseligste i hele verden. Familie, pynt, pepperkaker, julesanger, presanger, brente mandler, Snekker Andersen, gamle venner. Jeg kunne fortsatt i det uendelige!

cimg2732

cimg2999

MANGE ANLEDNINGER TIL Å PYNTE SEG – det er jo ikke til å stikke under en stol, at jeg elsker å dresse meg opp i herlige kjoler, fantastisk fottøy og glinsende clutch-vesker. Hurra for julaften, juleverksted, 1&2.juledag, nyttårsaften, Kine sin bursdag, Charlotte sin bursdag, pappa sin bursdag og min bursdag.
dsc00188


BURSDAGEN MIN
grøss. Hva er greia med at jeg, antivintermenneske nr. 1, ble født på en snøtung dag i januar? Jeg forstår det ikke. I tillegg har jeg bursdag på navnedagen min, noe som ofte resulterte i snørr og tårer da jeg gikk i barnehagen og aldri fikk to feiringer som alle andre. Men! Det er jo alltid stas å ha bursdag – sommer eller vinter.

KAKAO
finnes det en bedre trøstedrikk enn kakao med krem, når kulda biter som verst og snøen laver ned utenfor vinduet?

hotchocolatebydrinkpoison


GLØGG
MED rødvin? JA TAKK!

UGGS
vanligvis er jeg ingen stor fan, men som den frostpinnen jeg er, tar jeg gjerne til takke med ett eller flere par av denne varme bootsen/tøffelen i vinterhalvåret. Også perfekt til å sprite opp en lumskt antrekk på en dårlig dag.

1010812

MISTELTEINskal det være et kyss, kjære? Det er alltid greit med en unnskyldning for å kysse litt på dem du er glad i! Jeg henger i hvert fall opp misteltein hjemme.

cimg4347

STORE SKJERF ser fantastisk ut, er både varmt og trendy.

HYTTEKOS MED VENNER
– det finnes vel nesten ingenting som er hyggeligere enn å dra til fjells med gode venner? Du trenger ikke engang bevege deg utendørs for å hygge deg! Spill spill, drikk vin og gløgg, lag god mat og skravle ut i de sene nattetimer. HURRA for fjols til fjells!

SLALÅM – jeg er slettes ingen dronning i skibakken, men øvelse gjør mester! Dessuten er det så mye fancy og lekkert utstyr for tiden, som også gjør at jeg ikke må fryse tær, fingre eller nese av meg, for å suse ned bakken i hundreogti.

TØFLER – ja takk til tøfler i alle former, farger og størrelser. Jeg har nettopp peilet meg inn et nytt par fra Accessorize som skal kjøpes inn i morgen den dag! Bare vent til dere får se, da kommer dere nesten til å glede dere til å fryse på tærne.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *