Jeg er så lei for det!

Alt har gått i trehundreogti fra klokken syv i dag tidlig.

Også rett fra en jobb til en annen jobb.

Nå er jeg helt ødelagt. Jeg lover å være en flink blogger igjen i morgen!

Ellers så kan jeg jo røpe at jeg begynner å kjenne vinteren på kroppen. Hele meg blir en annen person når vinteren nærmer seg. Håret blir elektrisk. Kroppen blir tørr. Leppene blir skrukkete. Huden blir hvit. Humøret synker. Virkelig synker. . Synker. .

Nei! Ikke i år! I år skal jeg prøve å ikke la meg knekke av neglespreng og rød nese. I år har jeg bestemt meg for å fokusere på det positive vinteren har med seg.

Som det system-mennesket jeg er, har jeg satt opp alt i en liste. Den har jeg tenkt til å dele med dere i morgen. Jeg trenger bare natten til å tenke ut de siste punktene. Jeg mener. En listen kan vel ikke bare ha to punkter?

Ah. Sommeren er fantastisk. Ja. Til og med i Norge!
dsc00264

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *