Ukens leserspørsmål

41754381254473613174


Synne spør:
«Jeg ser du har fått mange spørsmål om krøllene dine, men de er så himla fine, så jeg klarer ikke dy meg; Kunne du vært en engel å forklart hvordan du styler håret ditt? Hadde vært utrolig kult!»

For det første, tusen takk 😀

Så kommer endelig den etterlengtede forklaringen

1. Jeg dusjer håret hver eneste dag. Dette er mye fordi jeg ofte trener på morgenen, og da er det selvsagt et must å dusje håret etterpå. Tre-fire ganger i uken bruker jeg John Frieda Sheer Blonde Hair Repair, som jeg grer inn i håret, og lar virke i 20-30 minutter.
Deretter skylder jeg GODT ut.

2. Jeg påfører John Frieda Frizz Ease Heat Defeat i hele håret. Denne inneholder blant annet JoJobaOlje og mye fuktighet. Den vil hindre håret ditt i å tørke ut som følge av mye varmeprodukter.

3.
Jeg føner håret tørt. Jeg har i utgangspunktet rett hår, men foran i tinning har håret mitt en tendens til å krølle seg litt. Jeg går derfor over det øverste hårlaget med rettetang.

4. Før jeg bruker et stort krølljern, går jeg over hårtuppene med Got2Be Glued hårspray. Dette for at krøllene skal holde lengst mulig. Krølljernet jeg bruker er helt fantastisk. Den passer for alle hårtyper, siden gradene på den kan stilles inn opp til 180 grader. Krølltangen heter Philips Salon Curl Pro Styler.

5. Nå deler jeg håret i ca. fem etasjer. Jeg starter å krølle nederst, og jobber meg oppover. Til hverdags bruker jeg å ta en del hår i krølljernet av gangen (5-7 cm.), for å få mer fall. Til mer festlige anledninger tar jeg mindre hår i krølljernet (2-3 cm.), for mer definerte krøller.

6. Når jeg har jobbet me gjennom hele håret, sitter jeg igjen med ganske stive krøller. Nå er det veldig viktig at du lar krøllene avkjøles før du børster dem ut. Hopp tau, støvsug eller gjør noe annet gøy mens krøllene blir kalde. Gå deretter over alle krøllene med en hårbørste (gjerne en GLANZbørste), og lag ønsket hårfrisyre.

7. Spray godt over hele håret til slutt.

hr

10 kommentarer

 1. Hei, og takk for mange gode tips og fin inspirasjon 🙂

  Kan jeg spørre hvilken sjampo og balsam du bruker?
  Eller kan du anbefale noe du har brukt som du syns er bra?

  Mvh Linn

  1. Fotballfrue

   Jeg driver og tester noe nytt 🙂 Produktomtale kommer snart 🙂

   – C

 2. Hei!
  Hvilket merke har du på krølltanga di? Anbefaler du denne? 🙂

 3. Hei:)
  Jeg bare lurte på hvor du har kjøpt den krølltangen?

 4. Hvor stor er den krølltanga du bruker (mm) ?? :):)

 5. Hei 🙂 Jge lurre bare på hvor får du kjøpt den sprayen frizz ease?
  Får du kjøpt den på noen butikker her i norge eller må du på nette?
  Og har du testet shampoene til det der brunette og blondine?
  Jeg er brunette og lurer litt på om jeg skal prøve den.

  1. Fotballfrue

   Vita eller Cubus 🙂 Blondineshampooene er veldig gode i hvert fall 🙂

   – C

 6. Jeg trodde det ødelegger tuppene når du sprayer FØR du krøller? Du har ingen erfaringer med det eller?

  1. Fotballfrue

   Hmm. Nei :/

   – C

 7. Hei! Jeg har tenkt til å kjøpe en ny krølltang, og det står mellom Gorgeous Curl Wand og Philips Salon Curl Pro Styler.
  Du har jo prøvd begge, så da tenkte jeg at jeg kunne spørre deg 🙂 Hvem er best av de to? Hvem vil du anbefale? Håret mitt er rett og asiatisk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *