Caroline

Det er jo helt herlig at sommerkolleksjonene for 2010 blir vist allerede nå.
Kanskje jeg burde bli designer.
Det er ikke dumt å tenke på sommeren allerede når kulda setter inn.

Uansett.

Balmain sin sommerkolleksjon for 2010 ble vist i Paris forrige torsdag. Herregud. Dette er genialt! Er det rart jeg er forelsket?

balmain 2010

balmain 2010 3

4balmainafp1493530i

5balmainapafp1493531i

6balmainapafp1493532i

Helt fantastisk.
————————————————————————————————-
Nå har jeg nesten akkurat kommet ut av dusjen, etter en deilig morgentreningsøkt. Så nå kan jeg ha god samvittighet resten av dagen. God samvittighet med nye sko! For gjett om jeg skal ha på meg de nye stilettene mine i dag. Jeg vet bare ikke hva jeg ska ha til dem ennå. . .

Anyway – ha en strålende fredag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *