Tilnærmet menneske igjen

Dette er en gledens dag. Jeg er 90 prosent meg selv igjen. Føles innmari godt.

Dagen i dag har vært utrolig behagelig. Jeg sov helt til klokken halv åtte. Jeg trente i går kveld likevel. Dermed slapp jeg å tvinge kroppen opp uetisk tidlig. Tror jammen denne dagen skal holdes hellig.
Ingen trening (?)

Jeg har hentet et stk. trengende skopar på postkontoret i dag! Og snart kommer Charlotte på besøk, mens min kjære skal på aggresjonskurs. Siste gangen i dag. Med Ronaldo altså. Hunden. Ikke Lars-Kristian.

HURRA for denne torsdagen!

dsc01921

dsc01927

SHOES
the word speaks for itself
This favourite piece of accessory with the soft sound, reminds more of a small piece of luxury than anything else.
Designing them and using them are among my
favourite indulgences.
Indulge with me. . .
– Lone Friis

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *