Forferdelig start på morgenkvisten

Fy søren! For en irriterende start på dagen! Jeg har vært på tidenes dårligste spinningtime. Jeg har rett og slett kastet energi og søvn ut av vinduet. Jeg er så sint. Argh.

Siden det er ulovlig lenge siden jeg har vært på spinning, tenkte jeg at i hvert fall en sykkeltime i uken, burde bli en rutine igjen. Jeg mener. Tredemølla og jeg har utviklet et fast kjærlighetsfohold det siste året. Jeg hadde tenkt til å gjøre det slutt i dag.

Men. Jeg har aldri angret så mye i hele mitt liv. Nå husker jeg hvorfor jeg sluttet med spinningen. Ett sekund virker som tre minutter, og technomusikken gir meg magesmerter. I tillegg liker jeg å gi meg selv et tilfreds klapp på skulderen etter endt treningstime. Være fornøyd med innsatsen, gjennomvått tøy og vansklighetene med å finne igjen rytmen i pusten. Nå måtte jeg nesten lete etter pulsen.
Ærlig talt.

Å. Kjære Tredemølle. Vi sees igjen i morgen tidlig! Om ikke før. Men jeg tror strengt talt ikke jeg rekker å skvise inn en løpetur i et ellers tettpakket dagsprogram.

Jeg er jo et listemenneske. Uten at jeg helt vet hvorfor. Jeg liker å ha orden på ting.
System.
Kontroll.

Vel. Dette er dagens

  • 05.50 – opp og stå
  • 06.30 – spinning
  • 07.45 – freshe seg opp
  • 10.00 – jobb
  • 16.30 – vindushoppe. Jeg lover. Jeg skal bare vindushoppe på vei hjem.
  • 18.00 – gjøre klar leiligheten til jentekveld 
  • 20.30 – får besøk av mine skjønne
  • 23.00 – sove 

Ja. Nå må jeg løpe! På høye hæler!

dsc01694

Tåkløft er hot!

dsc01693

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *