Ukens spørsmål

ukens spm

Liv spør:
«som det B-mennesket jeg er, er jeg veldig nysgjerrig på når du legger deg om kvelden for å klare å stå opp så tidlig frivillig?»
Vel. Nå har det seg sånn at både jeg og Lars-Krisitan er elendige på å legge oss. Det finnes da tusen andre ting å gjøre, enn å legge seg for å sove?!? Som å surfe etter sladder, lese gjennom VG for tiende gang, eller brette sammen tøyet som skulle vært brettet i går. Dermed er mitt svar til deg at jeg altfor sjelden legger meg i fornuftig tid. Klokken blir gjerne halv tolv og tolv før jeg finner veien til drømmeland. Likevel er jeg hundre prosent innstilt på å stå opp når klokken ringer. Jeg tror det har mye med viljestyrke å gjøre.

Men så kan jeg jo også tilføye at det hender – det hender – vi legger oss i fornuftig tid. Det vil si i 23-tiden.

– Caroline 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *