KomaCaroline

Jeg så ut som et vrak, da jeg endelig var hjemme fra photoshoot uvanlig sent i går kveld.

Du kan jo dømme selv

dsc01664

Har jeg sagt hvor sterkt jeg misliker å bli sminket og stylet av andre? Jeg takler det ikke. Resultatet er helt sikkert veldig bra. Likevel klarer jeg ikke å være fornøyd med mindre jeg gjør det selv. Jeg har rett og slett angst for at andre ordner og peller på meg.
Selvfølgelig reagerte jeg på sminken som ble kladdet utover ansiktet mitt i går. I dag ser jeg ut som en potet. Ganske deformert. Torskeøyne. Grusomt.

———————————————
Siden det føles som jeg går i dvale i skrivende stund, har jeg planer om å dra på trening snart. Forhåpentligvis føler jeg meg litt freshere etter en treningsøkt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *