Jeg elsker SARA!

Neida. Jeg har ikke blitt lesbisk.

Jeg snakker om Saras ClickOnClickOff. Jeg har vært fast tilhenger av dette fantastiske, remyhåret i snart to år.

Jeg har fått en del spørsmål om hvordan jeg klarer å holde på krøllene i håret så lenge. Mye av hemmeligheten ligger i at jeg bruker Saras ClickOn. Det holder å bruke en-to rader av cliphåret, siden det blander seg så godt med ditt eget. Når du krøller ditt hår, blandet med Saras, vil du merke at krøllene holder lenger (du må selvsagt bruke produkter i tillegg)

Eksempel (ja, jeg vet etterveksten er litt vel her – men jeg liker det sånn):

cimg4305

I starten brukte jeg håret når jeg skulle pynte meg. Men jeg merker at jeg blir mer og mer avhengig, og har stadig for vane å bruke det til hverdags også. I hvert fall hvis jeg har en dårlig dag. Garantert hvis jeg har en dårlig hårdag.

Det som er så bra med Saras, er at håret er av veldig god kvalitet. Dersom du behandler det riktig, vil du også kunne bruke det veldig lenge. I tillegg kan du behandle det som om det var ditt eget, siden det er 100 prosent menneskehår.

Håret finnes hos utvalgte frisører, men kan også bestilles her. Kundeservicen er knallgod, så dersom du vanligvis er bekymret for å bestille over nettet, trenger du ikke å være det i dette tilfellet.

Jeg krøller, retter, føner, vasker, sprayer og ordner med det, akkurat som det passer meg. Også bruker jeg denne fantastiske naturbørsten for å holde på glansen i håret:

dsc01411
Det som er så spesielt og annerledes med akkurat denne hårbørsten, er at den tar bort krus. Den gir deg rett og slett glansfullt hår. I tillegg er den antibakteriell og veldig lett å bruke når du føner. Glanz sine hårbørster kan du også bestille på Saras hjemmesider.

Psssst! Jeg bruker fargen 24/102. I tillegg er det ikke noe problem for frisøren min å farge det i samme hårfarge som min egen.

Oh! Jeg tenkte å lage en video for å vise hvordan jeg styler håret når jeg krøller det med mitt eget og Saras snart. Nå er det litt vanskelig å gjennomføre, i og med at jeg er syk. Men, så fort jeg er frisk og rask, bør en video kom på plass.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *