Caroline tipser!

NB! IKKE ta solarium etter en leppemaske!

Jeg glemte helt å tipse dere om dette. Jeg lot nemlig kroppen min bade i UV-stråler i etterlengtede femogtyve minutter i går (kanskje det er derfor jeg er syk i dag?) Jeg tuller ikke når jeg sier at det er over hundreogfemti dager siden sist.

Uansett.

Jeg har blitt totalt hekta på ansiktspleie, og lot leppene mine få gjennomgå en real leppeskrubb tidligere på dagen. Resultatet var fantastisk myke lepper. Etter solingen var resultatet litt annerledes. Fantastisk RØDE lepper.

NB! Jeg har faktisk ikke røde lepper på dette bilde altså. Jeg prøver bare å illustrere det jeg skriver.
dsc00691

Derfor:

Etter en leppemaske, la leppene få hvile fra sola i minst to dager.

I'm just saying.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *