London BABY!!!

Dette har vært en helt fantastisk dag! Men jeg glemte jo helt å fortelle dere om gårsdagen, så jeg tenker vi starter der.

Flyet skulle ta oss til Bergen klokken halv to. Jeg er, som sikkert mange er klar over, fryktelig ? FRYKTELIG treig til å gjøre meg klar. Jeg liker selvsagt å ha god tid, men dersom jeg faktisk har god tid, er jeg ekspert på å finne tusen andre ting jeg skal gjøre, slik at jeg likevel ikke har så god tid lenger.

Min oppgave var å hente Lars-Kristian på Åråsen klokken tolv.

Jeg dro fra Oslo ti på.

Jeg hadde store planer om å flyte til Åråsen på 15 minutter, men selvsagt lå en politibil rett foran meg hele veien. Jeg turte ikke annet  enn å holde god avstand, så jeg ble alt annet enn fashionably late..

MEN! Vi kom oss, mot alle odds, til Gardermoen i greit god tid.

Ingen av oss hadde parkert ute på p-plassen der før, så vi fant en plass vi trodde var i perfekt gangavstand til hovedinngangen.

Helt feil.

Vi måtte gå en streknining på ikke mindre enn ti minutter, før vi var ved innsjekkingen.

Etter innsjekkingen kan du jo se for deg en mengde reisende, som virkelig fikk seg en god latter når Eriksen og Berg ble ropt opp fem ganger. Vi løp hele veien til gaten, som selvsagt lå i andre enden av innsjekkingen.

Herregud.

 Jeg tviler på at jeg gjorde en god figur på skyhøye hæler klaskende mot bakken, taxfreeposer deisende fra side til side i luften, dansende krøller og hoppende smykker. 

———

Jeg er som sagt livredd for å fly, så etter uttallige hysterianfall og dødserklæringer fra undertegnede, var vi vel fremme i Bergen til rett tid.

Kofferten vår var ikke fremme til rett tid.

Men vi hadde heller ikke regnet med at alt skulle gå som normalt, etter den hektiske starten vi hadde hatt. Heldigvis fant kofferten veien til Bergen da vi var ferdig hos Waschera, og nå er den altså her i London med oss.

Og forresten. Lars-Kristain hadde booket tid til meg hos fire forskjellige brudesalonger i dag. Jeg ante ingenting. Jeg har virkelig funnet drømmemannen. Og nå tror jeg jammen at jeg har funnet drømmekjolen også. . . 

Yes. Jeg fant en egen avdeling med fantastiske sko!! Jeg prøvde bare sånn ca. alle parene. .

 

dsc01263

Lars-Kristian er over gjennomsnittet opptatt av kart når vi er ute og reiser. Men det er veldig greit. Noen må jo ha kontrollen. .
dsc01252

Flere bilder og oppdateringen fra turen kommer i morgen 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *