10 months to go

Som den maniske kontrollfreaken jeg er, har jeg selvsagt registrert meg på cirka femti forskjellige bryllupsforum i seksti forskjellige land.

I dag ventet ikke mindre enn tolv mail i innboksen min, som kunne fortelle meg at det kun er 303 dager til bryllupet finner sted. I tillegg minnet samtlige meg på, at nå var det virkelig på tide å starte den store brudekjolejakten.

Men altså. Jeg startet da allerede brudekjolejakten i januar! Likevel. Panikken har tatt jerngrep om meg for lenge siden. Jeg har store, nevrotiske problemer.

Jeg finner ikke den perfekte kjolen.

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Helt siden jeg forelsket meg i Kjolen (med stor K) fra Madrid, er det ikke plass til andre skjønnheter i hodet mitt. Jeg er hundreognitti prosent fokusert på DEN kjolen. Jeg vet at den er THE ONE AND ONLY. Jeg er rådløs. Og stresset.
———————————————-
Men uansett. Det jeg egentlig skulle fortelle dere, er at jeg har kvelden fri i dag. Det betyr at det blir en etterlengtet kjærestekveld på oss. Endelig. At det er drittvær er egentlig veldig greit. Da kan vi krype opp i sofaen med noe varmt å drikke, og se en god film. Eller vi kan late som vi er på hyttetur, og ta frem brettspillet. Som for eksempel Monopol.

Jeg er forresten verdens dårligste taper når det kommer til Monopol. Virkelig helt forferdelig. Når jeg tenker meg om, tror jeg faktisk ikke at jeg har spilt Monopol siden jeg var ti år. Den gangen spilte jeg med kjæresten min, som overhodet ikke var kjæresten min lenger, da han slo meg konkurs og rev ned alle hotellene mine. Jeg har ikke snakket med han siden.

Vi får håpe det ender annerledes denne gangen.

Ps. dersom du ikke har Monopol, eller andre brettspill, kan du bestille på www.univers.no.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *