Ferdig med dagens økt :D

Det ble en lett versjon av en treningsøkt i dag. Mye på grunn av en helt sinnsyk, og ubeskrivelig smertefull stølhet på baksiden av høyre lår. Jeg klarer ikke å sitte stille i ett eneste minutt, uten å klage og syte over at jeg tok tyngre markløft enn vanlig på tirsdag.

Jeg følte meg som en pudding etter å ha løpt om kapp med meg selv i 30 minutter i dag. Så det ble med 5 kilometer, og styrke på mage og rygg.

Nå har jeg akkurat smelt i meg to (!!) bananer, tre espresso og en mengde med vann. Foran meg ligger en nyinnkjøpt utgave av Elle. Jeg har så lyst til å lese! Men jeg har ikke tid.

Jeg er litt sliten om dagen. Men på en god måte. Kjenner at jeg ikke helt klarer å finne roen i meg. Det er utrolig mye spennende som skjer akkurat nå. Dessverre kan jeg ikke røpe noe helt ennå, men jeg lover å oppdatere dere etter hvert!

Nå skal jeg prøve å bevege meg inn på badet, uten å falle sammen på grunn av stive lår. Jeg trenger en kald dusj før jobb.

—————————————————

Jeg bakte forresten muffins etter jobb i går. Ganske så fornøyd med resultatet 😀
016

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *