I’m in desperate need of..

…nye gummistøvler!

Eller gummistøvler i det hele tatt. Sist gang jeg investerte i et par, var under mine fjortisglansdager. Resultatet ble et par knallrosa støvler med blomster og bier. Nå står de og samler støv i Haraholveien 2. Hvis ikke mamma har kjørt dem på huet ned i søpla allerede.

Jeg satser på det sistnevnte. Og godt er det.

Jeg trenger altså noen nye støvler som kan gjøre hverdagen lettere fremover. Værmeldingene er til å få halsbetennelse av. (når jeg tenker meg om, tror jeg kanskje et nytt skjerf også hadde vært på sin plass..)

Regnregnregnregn. Æsj.

Jeg kommer snart til å drukne i både vann og sorger. Med mindre jeg finner et gummistøvelpar som passer til reglene jeg nevnte i går, og som jeg kan traske rundt i regnet med. Det hadde vært fantastisk. Jeg er redd jeg må bryte noen regler for å gå til innkjøp av et par med vanntett kvalitet. Men. Regler er til for å brytes. OG dette er jo faktisk krise. .

Gammel                                                                   Ny
gamlestvler          VS.                  nystvel

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *