Drømmeleilighet!

Ikke nok med at jeg elsker å handle klær og sko. Jeg har enda en svakhet!

INTERIØR!

Hver gang jeg går forbi en interiørbutikk, er det som om jeg får støt dersom jeg prøver å ignorere butikken. Jeg MÅ inn. Jeg MÅ titte. Det finnes så mye vakkert! Jeg liker spesielt Kremmerhuset, Sia, Shabby og Home&Cottage.

Jeg elsker den engelske landstilen (derav Krokstad Herregård til bryllupet). Jeg elsker mørkt treverk blandet med hvitt,  engler, perler, gammelt porselen, roser, blomster, puter, stearinlys, og gamle ting mikset med nye. 

Et hjem skal ha sjel.

Her ville jeg helst valgt et mer slitt gulv, slik at planker kom til syne. Eller helt mørkt.
fiiine rommet

Detaljer
img0396 web

img862831136458
Bildene er hentet fra Google

Leiligheten vi har nå, er ikke akkurat slik. Men den er fin den også, på sin måte.

Da jeg flyttet inn, var det mye sorte møbler her. Tapeten er hvit, og derfor fant jeg ut at det var best å kjøre på med en slags sort-hvit stil. Det kan også være nydelig!

Her har dere noen smakebiter fra stua vår:

dsc00915

dsc00916

dsc00913

dsc00888

dsc00883

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *