Herregårdslørdag

IH!!!
Nå har vi vært og besøkt bryllupsparadiset vårt igjen – Krokstad Herrgård.

Jeg blir aldri lei av dette stedet. Det er så himmelsk nydelig og fantastisk der!

dsc00750

Det var vielse ute i parken i dag. Vi følte oss fryktelig beglodd, så vi lusket oss avgårde før bruden kom til syne. Litt synd. Men heller det, enn å risikere drapsblikk fra brudeparet – som lurer på hvem i all verden vi er.

Selv om vielse ute i naturen kan være utrolig vakkert, tør jeg faktisk ikke satse på akkurat det.

Med min porsjon flaks, kan ingenting overlates til Moder Jord, og hennes naturkrefter. Vi tar faktisk høyde for regn hele helgen bryllupet vårt står. Og du kan banne på at jeg garantert har rett. Derfor velger vi den mer tradisjonelle delen av et bryllup, og vier oss i kirken. Nå skal vi ha norsk prest, så det blir nok helt fantastisk.

Kirken er forresten nydelig!

Sjekk den HIMMELSKE himmelen!
dsc00792

Lars-Kristian var i det romantiske hjørnet i dag, og la faktisk igjen en hilsen i kirkegjesteboken. Jeg er fortsatt i sjokk. Selvsagt måtte jeg avbilde hendelsen!

How cute?
dsc00824

Finn 1 feil 😉

dsc00825
HEY! Jeg har forresten bestemt meg for å bli flinkere med bloggen. Blogge litt oftere. Men da håper jeg at dere vil bli flinkere til å kommentere også? Hadde vært kjempekjekt!

Holdt på å glemme bildet av det fantastiske bilskiltet jeg så i dag:

UGG?
dsc00696

Lars-Kristian lo han også!

dsc00698

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *