FRUSTRASJON!

Jeg har skapet stappfullt av klær. Hvorfor har jeg ingenting å ha på meg?

Ja. Jeg vet. Kvinnfolk.

dsc00555

Jeg kan ikke huske sist jeg rotet det sånn til i skapet mitt.
————————————–
I går hadde vi en skikkelig uglamorøs fredag. Vi spiste taco og så Taken.

IKKE mine valg. I DET HELE TATT!

dsc00543

På en eller annen merkelig måte, klarer Lars-Kristian å trumfe gjennom viljen sin hver eneste hjemmekveld vi har sammen. Hvorfor lar jeg meg lure hver gang? Hadde det vært opp til meg, skulle vi sett He's just not that into you, og spist en deilig kyllingsalat.

Neste gang Lars-Kristian.
Neste gang.

Da blir det klissete jentefilm, og sunn mat.

Kanskje i kveld? ? ?

Jeg er i gang med maten allerede.

Se, den fødte kokk!
dsc00564

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *