Konduktører burde smile oftere

Nå kan jeg opplyse at humøret var tilbake til normalen i går. Helt til jeg måtte ta toget.

Jeg er som kjent, ikke en stor fan av kollektiv trafikk. I tillegg er jeg ikke veldig begeistret for konduktører. Det står jeg-hater-jobben-min-skyt-meg, i panna på alle som balanserer i midtgangen, og stempler billetter til nye reisende. De lar bestandig jobbhatet gå ut over uskyldige pasasjerer. Som meg.

Jeg ante fred og ingen fare, da jeg satt som et levende lys med billetten til Ski, i hånden. Nei. Nå tuller jeg.

Jeg satt faktisk og støttet den ene foten min på setet rett over meg.

Det var visst en STOR, utenomjordisk feil. Da konduktøren kom, glemte han nesten å stemple billetten. Han klarte ikke å ta øynene vekk fra den ene foten min. Han nærmest hylte, at dette var dårlig skikk og bruk. I tillegg truet han med bøter, dersom jeg ikke flyttet foten min ASAP. Herregud. Jeg sverger for at han hadde spytt i munnvikene.

Unnskyld, herr konduktør, for at jeg hvilte min flate Steve Madden sandal, på ditt dyrebare NSBtogsete.
Dust.
Jeg hadde kanskje forstått han, dersom det var en rappkjefta fjortis med sølete All Star sko. Men altså?!?

Han holdt faktisk på å ødelegge dagen min, men siden vi hadde fått inn så mye fint på jobb, glemte jeg det ganske fort.

Med ny jakke, glemmer man sinte konduktører
dsc00541

Ellers, er jeg er litt vågal i dag, og poster frokosten min

er jeg ultranorsk, eller hva?
dsc00540

Jeg er faktisk helt seriøs, når jeg sier at jeg spiser 1 kilo brunost i uka. Minst. Med ti doble espresso ved siden av.

Nå skal jeg på trening.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *