KRISE!

Kameraet mitt har tatt kvelden! Det er dødt. Ødelagt.

Jeg som knipset en hel haug med bilder i går, fordi jeg har vært en skikkelig dårlig papparazzi denne uken. Jeg er så lei meg!

Dette var det eneste bildet jeg klarte å redde

Ivrig bursdagsbarn pakker opp gave (vi feiret Lars-Kristian for tredje gang i går)
cimg4445

Kjære, gavmilde makter! Et nytt kamera er sårt ønsket. Og høyst nødvendig. ASAP.

Ellers kan jeg avsløre at jeg brukte min nyeste utgave av den lille, sorte i går….

….sammen med disse nyinnkjøpte herlighetene fra Bianco.
354225910350x330

Nytt kamera gikk akkurat forbi de rosa Louboutinpumpsene på handlelisten.

SÅ! Over til noe annet.
Jeg er ikke redd for å innrømme at jeg er helt grønn når det kommer til fotball.

Ikke lenge etter jeg hadde funnet ut at Lars-Kristian spilte fotball på heltid, bestemte jeg meg for å gi sporten en sjanse. Vi var på date en søndagskveld, og for å imponere, spurte jeg om det ikke var en kamp eller to på TV.

Før jeg rakk å blunke, var han på vei til Fetsund for å se cupkamp.

Jeg så for meg en storslått stadion med tusenvis av tilskuere som heiet og spiste pølse i vaffel.
Vel.
Det var riktinok en stadion med tilskuere, men det var nærmere femti enn tusen, og ingen spiste pølse i vaffel.
Lars-Kristian var forferdelig ivrig. Jeg nikket og smilte, mens jeg inni meg forbannet de høye helene jeg hadde valgt til kveldens antrekk. Jeg vaklet bortover banen, og så helt sikkert nærmere forstyrra ut.
Heler + gjørmegress = en lite elegant Caroline.

Da kampen hadde nådd andre omgang, og jeg enda ikke hadde sagt et ord om fotball, tenkte jeg det var på tide å vise tegn til interesse. Da dommeren blåste i fløyta, og ga den ene spilleren et gult kort, spurte jeg

– Ja, for det er nå han får ekstraspark, sant?

Det så ut som Lars-Kristian hadde sett et spøkelse. I tillegg var han sprutrød, og holdt seg på magen fordi han hadde sånn latterkrampe.

Hva i alle dager er det jeg driver med?? Ekstraspark? Herregud! Jeg hadde mest lyst til å bruke de høye helene til å hakke et hull i gressbanen, og synke dypt ned. Det hjalp ikke at jeg prøvde å pynte på det, med å forsikre om at jeg mente frispark.

Uansett, så ble det jo en andre date dagen etter. Så jeg satser på at han synes det var en smule søtt. I tillegg har jeg fått mange kurs i fotballens regler i ettertid.
Så det er håp for meg også.

075

Nå skal jeg på jobb 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *