Nå smelter jeg!

Jeg klager aldri på varmen. Faktisk så tror jeg dette kan inntreffe en sjelden gang hvert fjerde skuddår. Men i dag.. i dag klager jeg. JEG RENNER BORT!

På jobb var det stiv kuling og nordpolen. Det snødde nesten fra airconditionanlegget. Jeg klaget, men måtte nøye meg med å låne en cardigan. Hendene mine var en eneste stor likfinger. Jeg var nesten helt blå.

Nå sitter jeg her, nesten uten en tøybit, og har hetetokter.

Blir jeg aldri fornøyd? Nei. Det tror jeg ikke.

Jeg sov i nøyaktig tre timer og syv minutter i natt. Når det er så hett, nekter kroppen min å falle til ro.

Da jeg omsider sovnet, hadde jeg selvsagt mareritt. Jeg kunne egentlig bare spart meg for å sovne. I hvert fall når drømmen inneholdt en stolt mamma som trodde hun hadde gjort et kupp, da hun overrakte meg en sort brudekjole.
To dager
før bryllupet!

I tillegg ble jeg gravid, og fødte hybelkaniner i kirken.

Sort brudekjole?!? I think NOT!
robedemarieecymbeline200835

Når det er sagt, kan jeg jo røpe at jeg tror jeg har funnet drømmebrudekjolen. Som dessuten er hvit. OG befinner seg i Madrid. HURRA!

Jeg har ryddet i kjolehjørnet av skapet mitt!

cimg4359

Greit. Jeg innrømmer at det ikke ser helt prikkfritt, eller ryddig ut. Men det er ikke så lett å skvise alle mine dyrebare skatter inn på en plass som jeg mener er altfor liten. Jeg savner forresten halvparten allerede.
Lars-Kristian! Jeg KREVER at vi bruker enda et rom for å lage mere skapplass.

Da jeg var ferdig satt jeg igjen med cirka så mye..
soppelsekk75soppelsekk75soppelsekk75

.. som nå ligger på toppen i nærmeste UFFcontainer.

Det ble altså ikke salgsblogg akkurat nå. Men heng ikke med hodet! En av de nærmeste dagene skal jeg rydde i bukser, jakker, shortser, gensere, skjørt, skjorter, topper, sokker, hatter, luer og votter. Derfor kan det fort bli salgsblogg likevel. For det var slettes ikke en dum idé.

En siste ting!
Disse skjønneheten står øverst på innkjøpslisten min de kommende ukene

christian louboutin hot pink satin joli noeud bow

De passer som hånd i hanske (fot i sko?) til pre-wedding kjolen min (nei, den er ikke rosa). Og, selv om det innebærer at de må stå og samle støv sammen med brudeskoene mine i 360 dager, er det helt greit.
Den som venter på noe godt. . . .

3 kommentarer

 1. Camilla :)

  Haha, så morsomt å lese i arkivet ditt 😀 Du skriver så utrolig bra!! Måtte le når jeg leste dette:

  «Da jeg omsider sovnet, hadde jeg selvsagt mareritt. Jeg kunne egentlig bare spart meg for å sovne. I hvert fall når drømmen inneholdt en stolt mamma som trodde hun hadde gjort et kupp, da hun overrakte meg en sort brudekjole.
  To dager før bryllupet!

  I tillegg ble jeg gravid, og fødte hybelkaniner i kirken.»

  hehe, hybelkaniner.. 😛 Utrolig bra!

  1. Fotballfrue

   Hæhæ :p Flaut :O

   1. Camilla :)

    kongehumor!!! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *