Jeg ønsker meg ny header!

Så hvis du har lyst til å lage en til meg, er det bare å sende på mail. Jeg har fått noen kjempefine allerede, men vil gjerne ha litt fler å velge mellom.

Ellers har jeg kun gjort fornuftige ting i dag.

Jeg har løpt hele 10.5 kilometer, vasket hele leiligheten og startet med sommerrensk i skapet mitt.

Dette er langt fra et enkelt prosjekt skal jeg fortelle deg. Jeg har store problemer med å skilles fra ting.
Jeg klarer ikke å kvitte meg med klær.
Samvittigheten min kveles dersom jeg kaster noe jeg aldri har brukt, eller aldri kommer til å bruke. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg hadde mareritt etter forrige klesrensk. Den ene angoragenseren jeg kastet, gjenoppstod fra Uffcontaineren for å dytte angorastrå ned i halsen min, og for å vrenge seg over hodet mitt mens jeg lå og sov.
For et forferdelig mareritt.

Jeg ble utrolig negativt overrasket, da jeg fant ut at jeg faktisk har nærmere åtti kjoler hengende / liggende i skapet. Halvparten er ubrukt, og minst femten er kjoler jeg aldri i verden kommer til å bruke. Grisestygge alle som en.

Hva ER dette her for noe??? Den rosa med skinn brukte jeg til og med 1600,- på! Fysj.
cimg4355

Hvorfor i alle dager kjøpte jeg dette?? Og NÅR kjøpte jeg dette??

Etter jobb i morgen blir det prosjekt kjoleskap.

Ja. Lars-Kristian ligger forresten og sover.
cimg4356

Nå skal jeg spise jordbær med kokkosmelk.

cimg4357
cimg4358

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *