HURRA FOR LARS-KRISTIAN!!

Han blir gammel mann i dag. 26 år!

Vi startet feiringen allerede klokken tolv natt til i dag, med is, krem og sjokolade. Jeg ELSKER bursdager. Og jeg ELSKER å være på hytta.

Sommermorgen
651

Denne helgen har vært perfekt. Solen har både brunet og brent, og gradestokken har absolutt ikke skuffet meg. Det er sånn alle dager i juni, juli og august burde være. Et lite skår i gleden ble det da jeg måtte kjøre fra Sarpsborg til Ski for å jobbe, men vakten gikk kjempfort. Og bilturen hjem gikk over alle forventninger. Jeg suste hjem på under en time.

Over 30! (Dette var klokken syv)
cimg4350

Lars-Kristian ble vekket med gaver og kake i dag, før han måtte kjøre helt hjem til Oslo for å trene. Selv har jeg ligget som en død fisk i båten, og stirret på solen. Der kunne jeg ligget i dagesvis, men jeg måtte gi meg til slutt. Toget til Oslo S gikk halv ni. 

Bursdagskysset
cimg4347

Dette er uten tvil den verste togturen jeg har vært på NOENSINNE!

For det første måtte jeg sloss mot en mann på en meter om den om den siste plassen i riktig retning. Da jeg endelig, svett og sint på grunn av dvergen, hadde fått karret kofferten min opp på hattehylla, la jeg merke til at jeg var omringet av en gjeng med stupfulle sunnmøringer. Fulle sunnmøringer er fryktelig masete. På hvert eneste stopp løp de av toget, bare for å få et trekk av en sigarett. Lukten dro de selvsagt med seg inn.
Jeg kaster opp av røyklukt. I tillegg var det minst 40 grader i kupeen.
Da jeg hadde klart å overbevise meg selv om at togturen ikke kunne utvikle seg til å bli verre, dro dama ved siden av meg opp en brødskive med RØYKET LAKS! Dette var selvsagt samtidig med at vi passerte Moss.
Lukten var uutholdelig.
Jeg var på randen til oppkast, helt til hun dro opp en skive med MAKRELL I TOMAT. Da kastet jeg opp. Nesten.
Du burde bli arrestert for å ha makrell i tomat på brødskiva. I hvert fall når du er på tur.

Men nå er jeg hjemme, nydusjet og fresh. Jeg dusjet i minst tyve minutter for å bli kvitt fiskelukt og Mosselukt.

Uansett. Nå krysser jeg fingrene for en uke med enda bedre vær, enda lenger dager og enda fler sommerminner.
Helst gode.

Har dere gjort noe minnerikt i helgen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *