OM 365 DAGER

er jeg Fru Eriksen.
Kone.
Mrs.

Hvor sykt er ikke DET å tenke på?

Vi gifter oss på en vakker Herregård i Sverige.

Jeg er opp over ørene forelsket, og tilbringer med glede timesvis foran dataskjermen, bare for å se på bilder av dette paradiset.

Da vi var på Herregårdshelg-og-Sverige-rundt-tur, holdt jeg på å besvime, og hoppet nesten ut av bilen i fart da jeg fikk øye på dette


Parken til Herregården


Roser og romantisk rosa er vårt tema

Bildene er hentet fra krokstad.se

Jeg gleder meg som et barn, og startet selvsagt planleggingen allerede i januar. Nei, nå lyver jeg. Strengt talt startet jeg panleggingen da jeg var knappe fem år, og nettopp hadde byttet ut smokken med tommelen. En skal tidlig krøkes.

Den gangen drømte jeg om et storslått eventyrbryllup, som skulle vare hele syv dager til ende. Det blir ikke syv dager i virkeligheten, men det blir i det minste tre.

Her er min samling så langt. Det skader da ikke å være tidlig ute?Jeg trodde, som nevnt tidligere, at Herr Espressomaskin hadde avgått med døden. Men han gjorde meg en evig stor tjeneste, da han hostet opp en dobbel espresso i dag tidlig. Jeg tror og håper at han er på bedringens vei. Planen er å ringe nødhjelp / kundeservice over helgen.

Nå er alt klappet og klart for 24 timer på hytta. Jeg skal jobbe i morgen, men vi rekker litt hyttekos og solskinn før den tid.

Håper alle får en herlig helg 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *